lauantai 20. huhtikuuta 2013

MAKEUP

Mulla oli eilen koko päivä vapaa, joten päätin kuvata vaiheittain mun päivittäisen meikkausrutiinin. Kouluun lyllersin ihan meikittä, mutta koska menin illalla juhlimaan Ainon synttäreitä Amarilloon, päätin ihan yhteisen hyvän nimissä tehdä itsestäni ihmisen näköisen.

Tässä siis meikäläinen ilman minkäänlaista meikkiä. Mun naama on aika yllättävän hyvässä kunnossa, jos vertaa siihen kuinka vähän mä sitä hoidan. Meikit pesen pois ja rasvaan naaman, koska se luultavasti muuten kuoriutuisi irti, siinä se.

Pohjustukseen käytin valokynää(Lumenen Touch of Radiance), peitepuikkoa(Rimmelin Hide the Blemish Concealer), meikkivoidetta(Garnierin Miracle Skin Perfector BB-voide), puuteria(Rimmelin Stay Matte, sävy 006 Warm Beige), aurinkopuuteria(Rimmelin Natural Bronzer, sävy 021 Sun Light) ja poskipunaa(Avonin Ideal Luminous Blush, peach).
Itse suosin Rimmelin tuotteita niiden hyvän hinta-laatusuhteen takia.

Tänä keväänä oon ollut aivan ihastunut tummiin ja paksuihin kulmiin. Kuitenkin koska olen niin vaalea, en halua vetää kulmia ihan överiksi, vaan suosin luonnollisuutta. Itse teen kulmat niin, että piirrän ne ensin muotoon tummalla kulmakynällä ja häivyttelen kulmaharjalla niitä niin pitkään, että lopputulos on luonnollinen. Tällä hetkellä käytän paremman puutteessa äidin ruskeaa eyeliner-kynää.


Luomivärit on H&M:tä, siskolta monta vuotta sitten pöllitty randompaskaluomiväri ja Avonin kolmiosainen luomiväri, joka on palvellut oikein hyvin. Vaaleata luomiväriä levitän koko luomelle, ruskeaa ja violettia ulkonurkasta häivyttäen liikkuvalle luomelle ja mustaa alaluomelle ja yläluomen tyveen. Yritin myös levittää sinistä alaluomelle, mutta se ei näy juuri ollenkaan. Ripsivärinä käytän Rimmelin Scandaleyes- ripsaria, jota omistan useammankin putelin.


 Valmista! Meikki on helppo ja käy hyvin arkityyliin. 

Pikku Myy O__o

Vielä tähän muutama kuva loppupäivältä:


Mulla ei ollut kameraa Amarillossa mukana, mutta ruuan jälkeen lähdettiin Sinan ja Sannan kanssa kuvailemaan..
'
?
!!??

12 kommenttia :

  1. haha ihana toi vika kuva! oot muuten veery pretty <3

    VastaaPoista
  2. ihanat kulmat! ja oot tosi luonnonkaunis meikittäkin. haha huippu toi vika kuva :D

    VastaaPoista
  3. sun kulmat on kaikkee muuta kun luonnolliset

    VastaaPoista
  4. Upea meikki ja olet tosi kaunis!:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Meikistä en tiedä hölkäsen pöläystä, kun itse en moista harrasta, mutta hyvältä näyttää! Ja olet hirmuisen kaunis :)

    http://sitasuntata2.blogspot.fi/

    VastaaPoista