keskiviikko 29. toukokuuta 2013

KONSERTTI

Eilen oli aivan ihana päivä! Koulua ei ollut ollenkaan, kävin vain koelauluissa ja niinhän siinä kävi, että tämä tyttö lähtee syksyllä Ranskaan! En malta odottaa, että tapaan kaikki ihanat ihmiset, joihin tutustuin talvella. Päivällä shoppailin kaikkea elintärkeää(hah) matkaa ajatellen. Huh, että osaa jännittää!
Illalla oli Minna Canthin(mun entinen yläaste) kevätkonserttitansiaiset. Se on jokavuotinen perinne, jossa jokainen musiikkiluokka esiintyy vuotuisen teeman mukaan. Tänä vuonna teema oli brittimusiikki ja pirskeet oli Rauhalahdessa. Mielestäni brittimusiikista ei sinäänsä voinut puhua, sillä kappaleista suurin osa oli Adelea ym. Muuten ilta oli aivan ihana ja tuli muistoja mieleen niin kamalasta mutta silti niin ihanasta yläasteajasta! 
ihme, seiskaluokankin pojat osasivat vetää ihan asiallisesti!
Orkesteriosuuden jälkeen oli väliaika, jolloin käytiin räpsimässä parit kuvat Sannan ja Sinan kanssa. Loppuilta tansittiin poppibiisien tahdissa ja laulajatkin alkoi fiilistellä ihan kunnolla. Soijaa pukkasi ihan riittävästi ja oli yllättävän kivaa! Heti konsertin jälkeen Eveliina lähti yöbussilla kohti Helsinkiä. Pari päivää kärvistellään Jessen kanssa vielä ja huomenna viimeinen koe, joten kouluvuosi alkaa olla pikkuhiljaa tässä.
samaa mekkoa ja korkkareita käytin viime kesänä Eveliinan rippijulissa
ja huhhuh, huomasi että on talven aikana vähän levinnyt..xd
Sanna ja Sina tyylikkäinä pikkumustissa <3
värjäsin hiukset pari päivää sitten ja väristä tuli aika paljon tummempi kuin suunnittelin.
olen silti tosi tyytyväinen ja saanut paljon kehuja näistä. ja hei, nehän on vaan hiukset!:D
 
tässä kuvassa näkyy hyvin, että tietyssä valossa hiukset näyttää melkein liukuvärjätyille.
tästä saan kiittää vain Eveliinan laiskuutta kun se värjäsi nämä ja iski koko värin kerralla päähän :D

8 kommenttia :