perjantai 2. elokuuta 2013

UUSIA VENYTYKSIÄ HIHII

Vihdoin mun venytykset tuli Grazy Factorilta! Mulla ei ollu kun seeprakuvioinen plugi ja musta spiraali, joten oli aikakin saada uusia!:-) Ostin taas 2mm isompia kuin edelliset (hups..), eli nuo kaikki on 10mm, lukuunottamatta spiraalia joka on 2mm, ajattelin laittaa sen toiseen korvaan.
Mitä mieltä te lukijat olette venytyksistä, koska nämä jakaa paljon mielipiteitä. Ällöttääkö vai ihastuttaako? Mikä noista on teidän lemppari ja mistä yleensä tilaatte venytykset?

8 kommenttia :

  1. vautsi oot kaunis! :) mun mielestä venytykset on hienoja, jos niistä ei tee sellasia ihan järkyttävän isoja. :) esim. mun idolilla Antti Tuiskulla on muistaakseni sellaset iiihan pienet, ja voisin kuvitella jopa ittelleni sellaset. + tosi kivan oloinen blogi!

    xoxo-jessika.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! jep, sellaset 15mm-> on jo aika törkeen näkösiä..

      Poista
  2. Tykkään sun tyylistä ja jotenkin pirteästä tavasta kirjottaa :) Erotuit muista tähän mennessä linkitetyistä, taisit saada uuden lukijan!

    VastaaPoista
  3. Liika on usein liikaa.. Ihmisestä ja tyylistä riippuen, mikä on kellekin liikaa. :D

    VastaaPoista
  4. Ui, hienoja! :) Salaisena haaveenani on pienet venytykset, mutta tuskin koskaan tulee toteutumaan. Silti suosikkini noista on molemmat timantti-aiheiset, vaikka kaikki onkin tosi nättejä.

    ~ The Realm of Maria

    VastaaPoista
  5. Löysimpäs kivaisan blogin! Jään kyllä seutrailee :3

    http://inmyparis.blogspot.fi

    VastaaPoista