maanantai 16. joulukuuta 2013

INHOKKI MUOTI-ILMIÖT

Ajattelin tehdä postauksen, jossa olisi ihan jotain asiaakin ja päädyin tämmöiseen ideaan, että jakaisin teille pari mun inhokkimuotitrendiä(onko tämä sana?), sillä näitähän minulla riittää.

UGG-kengät
Uggien tullessa markkinoille ajattelin, että tuskinpa kukaan tuollaisia ylihinnoiteltuja hirvityksiä haluaa ostaa, mutta kiitos halpojen kopioiden, kyseiset kengät ovat kaikkien saatavilla. Ja okei, nyt mä tiedän että monet suuttuu mulle, koska nämä ihanaiset kenkulit löytyy melkein kaikkien teinityttöjen kaapista, mutta siinähän suututte. 
Nämä sämpylät ovat silti mielestäni äärimmäisen rumat ja epäimartelevat ihan kenen tahansa jalassa. En vain osaa nähdä näiden kenkien kauneutta. Mustat Uggit eivät ole niin pahat, koska ne sulautuu hieman housuihin, mutta hyi silti. 
Olen kuullut monen perustelevan Uggien parhautta sillä, että ne ovat niin mukavat. Mielummin silti itse ostan istuvat kengät, jotka myös näyttää hyviltä, kuin epämuodostuneet sämpylät, joilla meinaa kuolla koko ajan niiden liukkauden takia ja astuu linttaan ja saa jännetuppitulehduksen tai jotain.


Teksti t-paidat
Ei ole mitään ärsyttävämpää, kuin löytää kiva t-paita/toppi pilattuna jollakin typerällä ja kliseisellä tekstillä. Pari vuotta sitten löysin Gina Tricotista söpön t-paidan, jossa oli eri printeillä kirjoitusta. Katsoin tekstiä tarkemmin ja siinä oli teksti "wild girls last longer". Jo ilman seksuaalista vivahdetta teksti oli idioottimainen ja paita jäi ostamatta.

Yolo/Swag-pipot
Ylläolevasta kuvasta pääsemmekin tämän hetken vaatetrendien syöpään, pipoihin(tai ihan mihin muuhun tahansa vaatekappaleeseen), joissa lukee YOLO tai SWAG. Kuka tosissaan menee kauppaan ja ajattelee, että tämä onkin hieno ja äärimmäisen epänolo hankinta, ostanpa tämän? En ymmärrä edes läpällä hankittuna, koska tälläista trendiä ei saa tukea edes ironisesti.

Tummat hiukset ja blondit raidat
Pienellä sävyerolla tällaiset hiukset voivat olla todella hyvinvoivan ja kauniin näköiset, mutta sen mennessä yli hiukset näyttävät todella tyylittömille ja ohuemmille, vaikka tavoite on luultavasti päinvastainen. Ihan liian ysäriä ja varmaan ainoa hiustyyli, jota tällä hetkellä inhoan.

Neonvärit
Olen itse maanläheisten sävyjen ystävä ja mielestäni tapa, jolla tehdä tyylikkäästä asukokonaisuudesta ruma on pistää jotakin neonväristä sekaan. Tämä trendi sopii toisille(harvoille), kuten alla olevassa kuvassa, mutta itse en lähtökohtaisesti tykkää kyseisestä muoti-ilmiöstä.
Kommentoikaa ja kertokaa teidän inhokkeja, löytyykö samoja? 
Ja jos itse pidätte joistain yllä olevista trendeistä, kertokaa miksi, olisi kiinnostavaa kuulla! 
Kuvat:
porinleipa.fi
http://www.ferretfinder.co.uk/
wheretogetit.com
http://www.aliexpress.com
http://www.vice.com/
http://forums.tigsource.com
http://advancedhairstyle.com/
http://socrushin.com/
http://www.cafepress.com/+

11 kommenttia :

  1. Samaa mieltä uggeista. Omaan listaani kuuluvat myös ne hawaiji-kukka-vaatteet ja Bad Hair Day -pipot, sekä takataskuttomat farkut/farkkulegginsit/housut. :D En vaan tajua niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bad hairday pipot on pahimpia ja samaa mieltä noista kaikista muista myös! Takataskuttomissa farkuissa ym varsinkin jos sitä persettä ei osaa peittää :D

      Poista
  2. Oon kyllä samaa mieltä kaikista paitsi neonväreistä, tykkään niistä ja ne sopiikin yllättävän monelle (no okei, ei ehkä taikinanväriselle suomalaiselle, mutta muuten kyllä). Ja nuo jolot ja sväkit on ihan kauheita! Mä en ymmärrä enää tätä ihmiskuntaa, kun 14vee Lissu vetää jolopipon päähän ja lähtee röökille koska "jolo". Ei vaan mee jakeluun.
    Ja mä olin ennen sun kanssa samaa mieltä noista Uggeista, mutta kappas vain, ostin pinkit lyhytvartiset (feikki)Uggit, jotka on ihan ässät pakkasella lyhyitä matkoja kävellessä, esim kauppaan tai vaikka kaverin luo. Kaupungille tai kouluun niitä en ehkä tosin pukisi, mutta veikkaan, että nyt tämän lauseen karattua tähän kommenttiboksiin vippailen ne jalassani huomenna tenttiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yolon koko käsite hämmentää mua, koska jos elää vain kerran niin eikö silloin pitäisi arvostaa elämää ja itseään, eikä polttaa ja tehdä idioottimaisia itselle vaarallisia asioita katumatta niitä ollenkaan. Kyllä ihmiset osaakin olla idiootteja.
      Uggit menee mun mielestä samaan kategoriaan OnePiecien kanssa. Niitä voi käyttää silloin kun kukaan ei nää/kun ei voisi vähempää kiinnostaa miltä näyttää. Mut tyylikkäitä kummatkaan ei missään tapauksessa ole.:D

      Poista
  3. nuo hiukset, hyi helevetti. en ehkä tiiä kamalampaa, vähän niinkuin myös tummat alta-vaaleat päältä -hiukset,hyyi D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo älä. hyi yökötys. pahimmassa tapauksessa kaukaa katsottuna näyttää et on vain tositosi ohuet vaaleat hiukset xdd

      Poista
  4. Inhosin enne uggeja, mutta nyt ne näyttää ihan kivoilta. Semmoset hienot rumat kengät. En oo silti vielä hankkinu sellaisia. Tykkään myös printti ja teksti paidoista :D Ja myös niistä neonväreitä.. Bad hair day -pipot ta on aina ollu mun mielestä tosi tyylittömiä, samoin svea pipot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin tuon hienoruma-käsitteen, itselläkin on moniin vaatteisiin ym sellainen ristiriitainen rakkaussuhde. Ja muistan kun silloin seiskalla/kasilla alkoi svea-villitys leviämään, se ei ollut kaunista se.

      Poista
  5. Voi ei ootko sä minä, saan listattua kaikki samat asiat inhokkeihin! :D

    VastaaPoista