maanantai 23. joulukuuta 2013

MUN LEMPILEFFAT

Koska huomenna (tänään) on joulu ja joulunaikaan kuuluu olennaisesti sohvalla möllöttäminen ja leffojen katsominen, listasin tähän mun tämänhetkiset lempparielokuvat. Listasta varmasti unohtuu joitain, koska nämä on ensimmäisenä mieleeni tulevat, mutta suosittelen lämpimästi katsomaan kaikki!

Grease
Ylivoimaisesti paras musikaalileffa minkä oon nähnyt. Biisit, näyttelijät, tanssi, 50-luvun tyyli, kaikki on niin huikeaa. Olen käynyt katsomassa tämän myös Lontoossa teatterissa yli viisi vuotta sitten, joten en muista siitä paljoakaan, mutta menen varmasti uudestaan joskus jos saan tilaisuuden.
Greasesta tulee aina hyvä mieli!

Kunniattomat paskiaiset
Vaikka aihe on kulunut, toteutus ja ohjaus on nerokas ja pitkän leffan jaksaa helposti katsoa.

Django
Quentin Tarantinon leffat jatkuu, eli toinen eeppinen leffa.

Hohto
Vaikka en ole todellakaan kauhuelokuvien ystävä, Hohto on aivan loistava klassikko!

Diktaattori
Muhun uppoaa Sacha Baron Cohenin huumori, vaikka tässäkin leffassa on joitain ihan naurettavan huonoja kohtia, mutta tietyssä mielentilassa tämä on todella viihdyttävä!

Some like it hot
Marilyn Monroe on upea ja elokuva on hauska, klassikko joka kannattaa todellakin katsoa.

Hobitit
Ykkösosan olen nähnyt jo kolme kertaa ja kakkosen kävin katsomassa leffateatterissa melkein ensi-illassa. Onneksi poikapuolisten ystävieni lisäksi mukana oli Helmi, jonka kanssa sai huokailla Kilin ja Thorinin ja sen veneäijän kuumuudelle.:D Odotan innolla kolmatta osaa ja englannin kielinen versio kirjasta odottaa kaapissa.


Shrekit
Lastenleffojen helmiä!

Johnny Deppin leffat
Joo, Depp on mun all time favourite. Cry baby, Sweeney Todd, Pieni suklaapuoti, The Rum Diary, Blow, Gilbert Grape, Saksikäsi Edward..... Tarvitseeko edes jatkaa?


Aamiainen Tiffanylla
Ihana hyvänmielen leffa, jonka katsoin viimeksi tänään.

Kiinnostaisi kuulla teidän lemppareita ja tottakai mielipiteitä yllä olevista leffoista!







2 kommenttia :

  1. Grease ja Cry Baby on noista kyllä ehdottomat suosikit! Ja hobitit tottakai, ite en oo vielä kakkosta nähny mut aattelin nyt joulun jälkeen käydä, sillon ei ainakaan oo ne salit ihan täynnä ja mahtuu pitää jalkoja edemmällä penkkirivillä :D

    VastaaPoista